OPENDEURDAG - Vrijdag 6 mei 2016

Bij deze hebben wij het genoegen u heden uit te nodigen op onze opendeurdag : Residentie Les Voiles , Zeedijk 801, 8300 Knokke-Heist.   Vrijdag 6 mei 2016 van 14u tot 17u.

Lees meer

LES PERVENCHES

Voorname villa met karaktervolle architectuur, op een uitzonderlijk terrein van 1590m², droomligging in een paadje van het Zoute, vlakbij de Royal Zoute Golf. Samenstelling: inkomhal met vestiaire en toilet. Authentieke woonkamer en afzonderlijke eetkamer met elk open haard en uitgevend op zuidgerichte tuin. Volledig ingerichte keuken. 7 slaapkamers waarvan 1 met terras. 2 badkamers. 1 praktische douchekamer. Bureau/Polyvalente ruimte. Zuidgerichte afgesloten tuin. Ruime garage en outdoor parking. Voornaamheid in een oase van heerlijke rust. Warm aanbevolen!

Lees meer

LONG BEACH

Prachtig hoekappartement gelegen in een standingvolle nieuwbouwresidentie, op een topligging in het bruisende hart van het Zoute. Indeling: Inkom met toilet en vestiaire. Ruime woonkamer uitgevend op het aangenaam terras met prachtig zicht op de villa's van het Zoute. Hoofdslaapkamer met bijhorende badkamer. Tweede slaapkamer tevens met badkamer. Mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer. Fietsenberging. Mogelijkheid tot aankoop garage in de residentie. Bezoek gaarne na afspraak op één van onze kantoren.

Lees meer

Vastgoedkantoor Dirk Willemyns is hét adres voor immo in Knokke
 
Dirk Willemyns is een gevestigde waarde op gebied van immo in Knokke. Zowel voor wie immo in Knokke verkoopt, als voor wie immo in Knokke verhuurt en voor wie op zoek is naar immo in Knokke.  
 
U kan rekenen op de jarenlange ervaring van een deskundig team dat uitstekende service en een persoonlijke aanpak garandeert. Bij Dirk Willemyns geniet uw immo in Knokke en omliggende regio’s de maximale zichtbaarheid. Neem contact op en wij helpen u graag verder.