OPENDEURDAG

CLAIRVAL -  Zaterdag 1 augustus 2015 van 11u - 15u. Bij deze hebben wij het genoegen u heden uit te nodigen op onze opendeurdag van een appartement in de residentie "Clairval". Zaterdag 1  AUGUSTUS van 11u - 15u: Petunialaan 28 - Knokke-Zoute.

Lees meer

WESTMINSTER

Luchtige en zeer ruime (205m²) hoek-duplex-penthouse op de 6de verdieping van een kleine residentie op slechts 50 m. van de zeedijk en het strand. Grote zonovergoten terrassen. Prachtig panoramisch vergezicht over de omliggende villa’s en tuinen van het Zoute, de minigolf en de zee. Samenstelling onderste verdieping: inkom met vestiaire en toilet. Ruime woon- en eetkamer en volledig uitgeruste keuken met groot terras. Slaapkamer met aansluitende badkamer. Op de verdieping: Masterbedroom met ruime badkamer en dressing. Derde slaapkamer met aanpalende douchekamer. Lift gaat tot bovenste verdieping! Ruime privé kelder en privé-fietsenberging. Afwerking door Obumex! Oplevering voorzien eind 2015. Plannen en lastenboeken ter inzage op onze kantoren. Bezoek gaarna na afspraak op één van onze kantoren.

Lees meer

WOOD HILL

ZELDZAME EXCLUSIEVE AANBIEDING – TOPLOCATIE – Karaktervolle, sierlijke koppelvilla, idyllisch verscholen in de rust van een klein paadje op een swing van de “Royal Zoute Golf Club”. Het strand op slechts enkele minuten.  De villa is gebouwd onder typische Zoute-architectuur, is één en al charme en verkeert in perfecte staat van onderhoud. Samenstelling: inkomhal met vestiaire en wc. Gezellige woonkamer met open haardvuur. Ruime, royaal geïnstalleerde keuken met aansluitend eetkamer openend op terras en tuin. Eerste verdieping: hoofdslaapkamer met aansluitende dressing en volledige badkamer. 2de volwaardige slaapkamer met ingemaakte leg- en hangkasten. Gemakkelijke kelder met bijkeuken. Centrale gasverwarming. Inpandige garage voor 1 wagen en nuttige outdoor  parking. Zeer hoge, luxueuze afwerkingsgraad. Opvallend fraai binnenschrijnwerk. Prachtig aangelegde tuin op verscheidene niveau’s met veel hoogwaardige heesters,  struikgewassen en planten. Dit is een ernstige en voorname realisatie. Ze wordt derhalve in exclusiviteit aangeboden door Dirk Willemyns. Bezoek gaarne na afspraak via onze kantoren.

Lees meer