NIEUW: OZAAM: Ontdek onze panden 24u/24 - 7d/7 - Via de gratis App!!

Met de gratis app Ozaam wordt de toegang tot informatie over onze panden veel sneller en efficiënter. U hoeft enkel de code in te geven die op ons verkoopsbord staat om, in enkele seconden, toegang te krijgen tot alle nuttige informatie over het pand die te koop of te huur staat (Foto’s, prijs, beschrijving, oppervlakte, …). In één klik, kan je een bezoek plannen of woningen van hetzelfde type bekijken. Bovendien, heeft Ozaam een nieuw zoeksysteem ontwikkeld, geoptimaliseerd voor mobiele toestellen. Het is gebaseerd op de “Swiping” techniek, geïntroduceerd door het welbekende sociale netwerk. Swipe links indien het eigendom u niet interesseert, swipe rechts indien u het eigendom aan uw “Vind ik leuk” lijst wil toevoegen, om het wanneer u wenst te bezoeken.

Lees meer

Villa Monnikendreef

Luxueus afgewerkte villa aan de rand van de polders. Samenstelling: inkomhal met vestiaire en toilet. Gezellige zitruimte met open haard, met toegang tot het terras en de tuin. Volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek. Aparte eetkamer. Master bedroom met dressing en badkamer. 3 mooi geproportioneerde slaapkamers. Douchekamer. Vijfde slaapkamer.  Prachtige tuin met zwembad. Meerdere staanplaatsen. Rust en gezelligheid in de polders...

Lees meer

BIEZENPOLDER

Prachtige, recente hoekwoning, rustig gelegen te midden van het groen, in de onmiddellijke omgeving van het Zwin en de Oosthoek. Samenstelling: inkomhall met vestiaire en apart toilet. Gezellige woonkamer met open haard en eetplaats met vensterramen uitgevend op zonnig terras en tuin. Zeer ruime, open keuken (Obumex) voorzien van alle huishoudapparaten. Eerste verdieping: 3 slaapkamers. Badkamer. Douchekamer. Zuidgericht terras. Zolderverdieping. Kelderverdieping: Vierde slaapkamer - televisiekamer. Douchekamer. Wasberging. Garage en meerdere parkeerplaatsen. Mooie, aangelegde tuin en terrassen. Biezenpolder: ideale vakantiewoning in het Zoute... Bezoek gaarne na afspraak op onze kantoren.

Lees meer

WESTMINSTER

Luchtige en zeer ruime (205m²) hoek-duplex-penthouse op de 6de verdieping van een kleine residentie op slechts 50 m. van de zeedijk en het strand. Grote zonovergoten terrassen. Prachtig panoramisch vergezicht over de omliggende villa’s en tuinen van het Zoute, de minigolf en de zee. Samenstelling onderste verdieping: inkom met vestiaire en toilet. Ruime woon- en eetkamer en volledig uitgeruste keuken met groot terras. Slaapkamer met aansluitende badkamer. Op de verdieping: Masterbedroom met ruime badkamer en dressing. Derde slaapkamer met aanpalende douchekamer. Lift gaat tot bovenste verdieping! Ruime privé kelder en privé-fietsenberging. Afwerking door Obumex! Oplevering voorzien eind 2015. Plannen en lastenboeken ter inzage op onze kantoren. Bezoek gaarna na afspraak op één van onze kantoren.

Lees meer