NIEUW: OZAAM: Ontdek onze panden 24u/24 - 7d/7 - Via de gratis App!!

Met de gratis app Ozaam wordt de toegang tot informatie over onze panden veel sneller en efficiënter. U hoeft enkel de code in te geven die op ons verkoopsbord staat om, in enkele seconden, toegang te krijgen tot alle nuttige informatie over het pand die te koop of te huur staat (Foto’s, prijs, beschrijving, oppervlakte, …). In één klik, kan je een bezoek plannen of woningen van hetzelfde type bekijken. Bovendien, heeft Ozaam een nieuw zoeksysteem ontwikkeld, geoptimaliseerd voor mobiele toestellen. Het is gebaseerd op de “Swiping” techniek, geïntroduceerd door het welbekende sociale netwerk. Swipe links indien het eigendom u niet interesseert, swipe rechts indien u het eigendom aan uw “Vind ik leuk” lijst wil toevoegen, om het wanneer u wenst te bezoeken.

Lees meer

GARDEN HOUSE

Schitterend gelegen hoekappartement in een voorname villaresidentie in de schaduw van het Dominikanenkerkje in het oude Zoute, niet ver van de "Royal Zoute Golf Club", het strand en de zee. Samenstelling : Ruime inkomhall met wasplaats en vestiaire. Eerste etage:  Fraaie, luchtige living met uitzicht op de tuin. Grote vensterpartijen uitgevend op groot zongericht terras (20m²). Ingerichte keuken met ontbijthoek. Bureau. Toilet. Bovenverdieping : Master bedroom met dressing en badkamer. 2 goed geproportioneerde slaapkamers. Praktische badkamer. Zolderverdieping : Mogelijkheid tot het creëren van 2 extra slaapkamers met badkamer. Gesloten box in de benedenverdieping van het gebouw (rechtstreekse toegang) en een staanplaats voor bezoekers. De "Garden House": veel allure, charme en degelijk wooncomfort op een zuchtje van het kwaliteitscentrum van het Zoute ! Bezoek graag na afspraak via één van onze kantoren.

Lees meer

FORT LAPIN

Uniek gelegen villa op een mooi stuk grond van 4.130m² aan de "Royal  Zoute Golf Club" . Prachtige verzichten op de golf.  Verdere inlichtingen en bezoek na afspraak in één van onze kantoren.

Lees meer