NIEUW: OZAAM: Ontdek onze panden 24u/24 - 7d/7 - Via de gratis App!!

Met de gratis app Ozaam wordt de toegang tot informatie over onze panden veel sneller en efficiënter. U hoeft enkel de code in te geven die op ons verkoopsbord staat om, in enkele seconden, toegang te krijgen tot alle nuttige informatie over het pand die te koop of te huur staat (Foto’s, prijs, beschrijving, oppervlakte, …). In één klik, kan je een bezoek plannen of woningen van hetzelfde type bekijken. Bovendien, heeft Ozaam een nieuw zoeksysteem ontwikkeld, geoptimaliseerd voor mobiele toestellen. Het is gebaseerd op de “Swiping” techniek, geïntroduceerd door het welbekende sociale netwerk. Swipe links indien het eigendom u niet interesseert, swipe rechts indien u het eigendom aan uw “Vind ik leuk” lijst wil toevoegen, om het wanneer u wenst te bezoeken.

Lees meer

LEKKERBEK

Uitzonderlijk gerenoveerd hoekappartement (west) in een standingvolle residentie gelegen op de wandeldijk van het Zoute. Samenstelling: inkomhal met vestiaire en toilet. Ruime woon- en eetkamer (parket) uitgevend op terras met frontaal zeezicht. Open keuken. Master bedroom met dressing en badkamer. 3 goed geproportioneerde slaapkamers. 2 douchekamers. De renovatie werd uitgevoerd door interieurarchitect Nathalie Deboel. Autostaanplaats voor 1 wagen. Mogelijkheid tot aankoop tweede staanplaats in de residentie. Privatieve kelder met aansluiting voor wasmachine & droogkast. Grote gemeenschappelijke fietsenberging. Huisbewaarder: maximale veiligheid. Bezoek gaarne na afspraak op één van onze kantoren.

Lees meer

MA CHAUMIERE

"Ma Chaumière" uiterst charmante villa op een toplocatie in een paadje nabij het strand en het commerciële centrum van het oude Zoute. Samenstelling: inkomhall met grote vestiaire en gastentoilet. Ruime woonkamer met open haard en aansluitend een gezellige eetkamer met toegang tot terras en tuin. Praktisch ingerichte keuken met alle huishoudelijke toestellen (Siematic). Hoofdslaapkamer met bijhorende douchekamer. Op de eerste verdieping: nachthall, 2 prachtige kinderkamers, 2 goed geprotioneerde slaapkamers. 1 badkamer (ligbad, lavabo en wc) en 1 douchekamer (douche, lavabo, wc). Prachtig aangelegde tuin op het volle zuiden. Wasruimte, alarminstallatie, vloerverwarming op gas. Inpandige garage voor 1 wagen en parking voor meerdere wagens. Graag bezoek na afspraak op één van onze kantoren. EPC: 218 kWh/m² UC: 0001769864

Lees meer

Vastgoedkantoor Dirk Willemyns is hét adres voor immo in Knokke
 
Dirk Willemyns is een gevestigde waarde op gebied van immo in Knokke. Zowel voor wie immo in Knokke verkoopt, als voor wie immo in Knokke verhuurt en voor wie op zoek is naar immo in Knokke.  
 
U kan rekenen op de jarenlange ervaring van een deskundig team dat uitstekende service en een persoonlijke aanpak garandeert. Bij Dirk Willemyns geniet uw immo in Knokke en omliggende regio’s de maximale zichtbaarheid. Neem contact op en wij helpen u graag verder.