FENELLA

Buitengewoon appartement, gelegen in een standingvolle villaresidentie op de wandeldijk van het Zoute. Prachtige zichten op de duinen, het strand en de zee. Samenstelling: inkomhall met vestiaire en toilet. Uitzonderlijk ruime woonkamer met open haard en deurvensters uitgevend op het terras. Volledig ingerichte keuken. 3 Slaapkamers, allemaal met zeezicht. 2 Badkamers. Staanplaats in de residentie. Fietsenberging. Conciërge: maximale veiligheid. Contacteer ons voor meer info en/of bezoek. Warm aanbevolen!

Lees meer

MA CHAUMIERE

"Ma Chaumière" uiterst charmante villa op een toplocatie in een paadje nabij het strand en het commerciële centrum van het oude Zoute. Samenstelling: inkomhall met grote vestiaire en gastentoilet. Ruime woonkamer met open haard en aansluitend een gezellige eetkamer met toegang tot terras en tuin. Praktisch ingerichte keuken met alle huishoudelijke toestellen (Siematic). Hoofdslaapkamer met bijhorende douchekamer. Op de eerste verdieping: nachthall, 2 prachtige kinderkamers, 2 goed geprotioneerde slaapkamers. 1 badkamer (ligbad, lavabo en wc) en 1 douchekamer (douche, lavabo, wc). Prachtig aangelegde tuin op het volle zuiden. Wasruimte, alarminstallatie, vloerverwarming op gas. Inpandige garage voor 1 wagen en parking voor meerdere wagens. Graag bezoek na afspraak op één van onze kantoren. EPC: 218 kWh/m² UC: 0001769864

Lees meer

Vastgoedkantoor Dirk Willemyns is hét adres voor immo in Knokke
 
Dirk Willemyns is een gevestigde waarde op gebied van immo in Knokke. Zowel voor wie immo in Knokke verkoopt, als voor wie immo in Knokke verhuurt en voor wie op zoek is naar immo in Knokke.  
 
U kan rekenen op de jarenlange ervaring van een deskundig team dat uitstekende service en een persoonlijke aanpak garandeert. Bij Dirk Willemyns geniet uw immo in Knokke en omliggende regio’s de maximale zichtbaarheid. Neem contact op en wij helpen u graag verder.