ZOUTE GRAND PRIX

WE ARE PROUD SPONSOR OF THE ZOUTE GRAND PRIX 2016
Save the date : 6 - 9 October 2016 : 7th Edition of the Zoute Grand Prix
We guide you home since 1926...

Lees meer

SHAKESPEARE

Uitzonderlijk appartement, op de zeedijk in het hartje van het Zoute, op slechts enkele passen van de Minigolf en het Albertplein. Naar het plan van Architect Corbiau.
Samenstelling: mooie inkomhall met vestiaire en toilet. Adembenemende woonkamer ( > 7 meter gevelbreedte) en een schitterend vergezicht op het strand en de zee. Moderne open keuken voorzien van alle mogelijke inbouwapparaten. Nachthall met veel praktische bergruimte (o.a voor wasmachine en droogkast). 3 Ruime slaapkamers waarvan 2 uitgevend op zuidgericht terras. 2 Ruime badkamers. Privé kelder in de benedenverdieping van het gebouw. Garage in de residentie. Gemeenschappelijke fietsenberging.
Luxe en topraffinement in hartje Zoute...
Bezoek graag na afspraak op onze kantoren.

Lees meer

LOS ALMENDROS

Charmant gerenoveerde villa, rustig gelegen te midden van het groen, in de onmiddellijke omgeving van het Zwin en de Vlindertuin. Samenstelling; inkomhall met vestiaire en apart toilet. Gezellige woonkamer met open haard en eetplaats met vensterramen uitgevend op zonnig terras en tuin. Moderne amerikaanse keuken voorzien van alle huishoudapparaten. Bureau/speelkamer. Wasberging. Eerste verdieping: Master bedroom met luxueuze badkamer. 3 ruime slaapkamers. Bad- en douchekamer. Apart toilet. Zolderverdieping: 2 ruime slaapkamers. Badkamer. Toilet. Fietsenberging. Autostaanplaats voor de villa. De "Spaanselaan": ideale vakantiewoning in het Zoute... Bezoek gaarne na afspraak op onze kantoren.

Lees meer

Vastgoedkantoor Dirk Willemyns is hét adres voor immo in Knokke
 
Dirk Willemyns is een gevestigde waarde op gebied van immo in Knokke. Zowel voor wie immo in Knokke verkoopt, als voor wie immo in Knokke verhuurt en voor wie op zoek is naar immo in Knokke.  
 
U kan rekenen op de jarenlange ervaring van een deskundig team dat uitstekende service en een persoonlijke aanpak garandeert. Bij Dirk Willemyns geniet uw immo in Knokke en omliggende regio’s de maximale zichtbaarheid. Neem contact op en wij helpen u graag verder.