Coronamaatregelen

 
Ook Dirk Willemyns treft de nodige maatregelen om het risico op besmetting zoveel mogelijk te beperken. Wij blijven ter beschikking telefonisch 050 60 99 01, via e-mail: info@dirkwillemyns.be en op afspraak tijdens de kantooruren.
Maandag 09.00 –12.30 u en 14u-18u
Dinsdag 09.00 –12.30 u en 14u-18u
Woensdag gesloten
Donderdag 09.00 –12.30 u en 14u-18u
Vrijdag 09.00 –12.30 u en 14u-18u
Zaterdag 09.00 –12.30 u en 14u-18u

Lees meer

PRE VISIT by DIRK WILLEMYNS

Om onnodige bezoeken te beperken bieden wij u de mogelijkheid om al onze panden virtueel te bezoeken.
Zo kan u vanop afstand een preselectie maken om vervolgens enkel het pand te bezoeken dat uw voorkeur geniet.
Went u een selectie virtuele bezoeken te ontvangen? Dat kan op eenvoudig verzoek door het referentienummer van het pand naar an@dirkwillemyns te sturen.
Hou het veilig en vriendelijke groeten,

Lees meer

An en Dirk Willemyns, thuis in Knokke - Het Zoute

Naar aanleiding van de ZOUTE GRAND PRIX®, werden An en Dirk Willemyns geïnterviewd. Met hun 3 makelaarskantoren te Knokke is hun gelijknamige bedrijf ‘Dirk Willemyns’ namelijk trotse Gold sponsor van het evenement. Hier kunt u een deel van het interview lezen dat niet in het ZOUTE GRAND PRIX MAGAZINE®Preview verscheen.
Hoe komt het eigenlijk dat vastgoedmakelaars in Knokke-Heist zo weinig met een exclusief mandaat kunnen werken?
“Voor een deel omdat we het zelf toelaten, maar ook voor een stuk omdat verkopers zich vaak moreel ‘verplicht’ voelen ten opzichte van meerdere kantoren.”
Waarom zijn jullie sponsor van de ZOUTE GRAND PRIX®?
“Omdat dit het event is dat het beste past bij Knokke-Zoute. Het is zeer goed georganiseerd en veel van onze klanten rijden met classic cars. Het geeft bovendien een enorme boost aan Knokke-Heist in een kalme periode. We kunnen op een bevoorrechte manier genieten van het event en ook het feit dat we als sponsor een aantal klanten kunnen inschrijven voor de Zoute Rally is zeker een pluspunt.”
Ben je zelf een autoliefhebber?
“Uiteraard hou ik van een mooie wagen. De looks, het comfort, de technologie… Ongelofelijk hoe we de laatste tien jaar geëvolueerd zijn. Ik rij nu trouwens elektrisch. Stilaan een must zeker als we die mooie knotwilgen in Knokke nog lang willen laten meegaan…(lacht).”

Lees meer

Vastgoedkantoor Dirk Willemyns is hét adres voor immo in Knokke
 
Dirk Willemyns is een gevestigde waarde op gebied van immo in Knokke. Zowel voor wie immo in Knokke verkoopt, als voor wie immo in Knokke verhuurt en voor wie op zoek is naar immo in Knokke.  
 
U kan rekenen op de jarenlange ervaring van een deskundig team dat uitstekende service en een persoonlijke aanpak garandeert. Bij Dirk Willemyns geniet uw immo in Knokke en omliggende regio’s de maximale zichtbaarheid. Neem contact op en wij helpen u graag verder.