BAREFOOT LUXURY

Barefoot Luxury nodigt u uit om heerlijk te genieten van de zon en zalig weg te dromen op het ritme van de kabbelende golven in uw privévilla op het eiland São Vicente.

EASTER EGG HUNT 8/4/2023

Find the Golden Egg & Win!
Saturday 8/4/23 - 11h at Beach Bar Famouz
Enter the hunt by registering : info@dirkwillemyns.be
Available for families & kids up to age 12

Lees meer

DISCRETE VERKOOP - Wind Mill Forest

Charmante en prachtig vernieuwde villa op een uitzonderlijke ligging: rustige, groene omgeving, nabij de Kalfmolen. Samenstelling: inkomhall met vestiaire en toilet. Ruime woonkamer met veel lichtinval en deurvensters openend op de mooie zuidgerichte tuin en terras. Aparte eetkamer. Moderne keuken met eetplaats. Televisiekamer. Bureau. Op de verdieping: Master bedroom met praktische ingemaakte kasten en complete badkamer (dubbele wastafel, bad, douche & toilet). 3 slaapkamers voor dubbel bed. 1 ruime, praktische douchekamer. Heel wat ingemaakte kasten. Niveau -1: fitnessruimte & wijnkelder. Garage voor 2 wagens en outdoor parking. Fietsenberging. Buitenkeuken & toilet. Bezoek gaarne na afspraak via onze kantoren.
Contacteer Lisa Bossaert: verkoop1@dirkwillemyns.be
 Virtueel bezoek:

https://www.hdmedia.fr/virtueel-bezoek/hd/cbp0bpRmdb-windmillforest.html

Lees meer

Meet our team

ANOTHER OUTSTANDING YEAR THANKS TO YOUR LOYALTY!

Lees meer

Vastgoedkantoor Dirk Willemyns is hét adres voor immo in Knokke
 
Dirk Willemyns is een gevestigde waarde op gebied van immo in Knokke. Zowel voor wie immo in Knokke verkoopt, als voor wie immo in Knokke verhuurt en voor wie op zoek is naar immo in Knokke.  
 
U kan rekenen op de jarenlange ervaring van een deskundig team dat uitstekende service en een persoonlijke aanpak garandeert. Bij Dirk Willemyns geniet uw immo in Knokke en omliggende regio’s de maximale zichtbaarheid. Neem contact op en wij helpen u graag verder.