Corona

Dirk Willemyns prend des mesures pour limiter le risque de contamination. Nous restons à votre disposition par téléphone au 050 60 99 01, par e-mail: info@dirkwillemyns.be et sur rendez-vous pendant les heures d'ouverture:
Lundi 09.00 –12.30  et 14-18h
Mardi 09.00 –12.30  et 14-18h
Mercredi fermé
Jeudi 09.00 –12.30  et 14-18h
Vendredi 09.00 –12.30  et 14-18h
Samedi 09.00 –12.30  et 14-18h

Lire plus

PRE VISIT by DIRK WILLEMYNS

Dans un souci de limiter les visites d'appartements/villas, nous avons le plaisir de vous offrir la possibilité de visiter virtuellement tous nos biens.
De cette façon il vous est possible de procéder à une présélection afin de visiter, dans un deuxième temps, le bien qui vous intéresse et attire le plus.
Désirez-vous obtenir une sélection virtuelle? Envoyez tout simplement le numéro de référence du bien à an@dirkwillemyns.
Bon confinement et à bientôt, 

Lire plus

An en Dirk Willemyns, thuis in Knokke - Het Zoute

Naar aanleiding van de ZOUTE GRAND PRIX®, werden An en Dirk Willemyns geïnterviewd. Met hun 3 makelaarskantoren te Knokke is hun gelijknamige bedrijf ‘Dirk Willemyns’ namelijk trotse Gold sponsor van het evenement. Hier kunt u een deel van het interview lezen dat niet in het ZOUTE GRAND PRIX MAGAZINE®Preview verscheen.
Hoe komt het eigenlijk dat vastgoedmakelaars in Knokke-Heist zo weinig met een exclusief mandaat kunnen werken?
“Voor een deel omdat we het zelf toelaten, maar ook voor een stuk omdat verkopers zich vaak moreel ‘verplicht’ voelen ten opzichte van meerdere kantoren.”
Waarom zijn jullie sponsor van de ZOUTE GRAND PRIX®?
“Omdat dit het event is dat het beste past bij Knokke-Zoute. Het is zeer goed georganiseerd en veel van onze klanten rijden met classic cars. Het geeft bovendien een enorme boost aan Knokke-Heist in een kalme periode. We kunnen op een bevoorrechte manier genieten van het event en ook het feit dat we als sponsor een aantal klanten kunnen inschrijven voor de Zoute Rally is zeker een pluspunt.”
Ben je zelf een autoliefhebber?
“Uiteraard hou ik van een mooie wagen. De looks, het comfort, de technologie… Ongelofelijk hoe we de laatste tien jaar geëvolueerd zijn. Ik rij nu trouwens elektrisch. Stilaan een must zeker als we die mooie knotwilgen in Knokke nog lang willen laten meegaan…(lacht).”

Lire plus

Vastgoedkantoor Dirk Willemyns is hét adres voor immo in Knokke
 
Dirk Willemyns is een gevestigde waarde op gebied van immo in Knokke. Zowel voor wie immo in Knokke verkoopt, als voor wie immo in Knokke verhuurt en voor wie op zoek is naar immo in Knokke.  
 
U kan rekenen op de jarenlange ervaring van een deskundig team dat uitstekende service en een persoonlijke aanpak garandeert. Bij Dirk Willemyns geniet uw immo in Knokke en omliggende regio’s de maximale zichtbaarheid. Neem contact op en wij helpen u graag verder.