LAKE HOUSE

Knokke-Heist

LAKE HOUSE

Alleenstaande villa met een hoogwaardige en tijdloze afwerking(bouwjaar 2018), bijzonder goed gelegen te naast het Duinenwatermeer en op een boogscheut van het bruisende centrum van Knokke. Duinenwater is een nieuwe woonwijk en biedt u tal van faciliteiten: Lakeside Paradise met zijn talrijke watersportmogelijkheden, het unieke zwembadcomplex, verschillende handelszaken en restaurants!

Samenstelling: Royale inkomhall met vestiaire en gastentoilet. Zonnige woonkamer met open haard op gas. Zeer gezellige eethoek, met bibliotheek en 2de open haard! Volledig uitgeruste keuken, voorzien van Vzug oven, Combi stoomoven, vacuümlade, teppanyaki,... Aansluitend ruime wasplaats. Overdekt terras met perfecte oriëntatie, en een prachtig aangelegde tuin (Dominique Eeman)!
1ste verdieping: master bedroom met ingemaakte kasten. Luxueus ingerichte badkamer, bestaande uit bad, dubbele lavabo en ruime inloopdouche. Mooie dressing. Bureelruimte met tal van ingemaakte kasten (kan eventueel dienst doen als extra slaapkamer met douchekamer). Afzonderlijk toilet op de nachthall.
Op de bovenverdieping: 2 ruime slaapkamers met ingemaakte kasten. Gemeenschappelijke badkamer (2 lavabo's en een ruime inloopdouche). Familyroom en afzonderlijk toilet op de nachthall. Inpandige garage voor 2 wagens. Kelder. Alarm en camerabewaking.

  • 3
  • 2
  • 2
  • 346m²
  • 656m²
Surface habitable:346m²
Surface terrain:656m²
PEB:103