Schattingen

Voor de verkoop van uw pand bent U bij agentschap Dirk Willemyns aan het goede adres

Zich baserend op zijn lange ervaring, begeleidt agentschap Dirk Willemyns U bij alle stappen van de verkoop van uw onroerend goed.

Allereerst is er de schatting van uw pand. Het agentschap Dirk Willemyns kent zeer goed de vastgoedmarkt van Knokke en Het Zoute. Om die reden zal ze een correcte schatting kunnen maken van uw appartement of villa. En dit volledig vrijblijvend voor U. De bepaling van de juiste verkoopwaarde is de eerste, beslissende stap bij het in verkoop stellen van uw pand.

Nadien zal het team van professionele vastgoedmakelaars uw volledig verkoopdossier samenstellen. Alle documenten, vereist door de wet, zullen opgevraagd en bewaard worden op het agentschap. Dit gebeurt, snel, efficiënt en in volledige discretie.

Anderzijds, zal agentschap Dirk Willemyns, op publicitair vlak, alles in het werk stellen om uw pand te promoten bij zijn cliënteel en prospecten. En dit via verschillende communicatiemiddelen :

  • Via de website www.dirkwillemyns.be, met een real time update;
  • Door het plaatsen van advertenties op andere websites, zoals : Immoweb, Logic-Immo, Lux-Résidences, Zimmo,...
  • Door het plaatsen van virtuele bezoeken van de panden op de website van het agentschap Dirk Willemyns, evenals op de portaalsites;
  • Door het versturen van mailings aan de personen die aanwezig zijn in de database van het agentschap en die geselecteerd worden dankzij de meest vooruitstrevende computertechnieken;
  • Door het plaatsen van presentatiefiches van uw pand aan de ramen van de 3 kantoren;
  • Door het organiseren van Opendeurdagen;
  • Door de sponsoring van sportevenementen, zoals de Royal Zoute Tennis Club,...
  • Door het plaatsen van advertenties in verschillende tijdschriften, zoals : het magazine van de Rotary Club, het magazine van de Lion's Club, Eventail, Look-Out, Memento van de Club van Lotharingen, Elle Deco, High Life, Talkies, Gids van Knokke 'Hot Spots Knokke-Heist', Wegwijs in Knokke, Tam-Tam, Square Magazine, Magazine Logic-Immo, KnokkeStyle, De Standaard Magazine, De Tijd, L'Echo, Regards, KH Magazine – het magazine van de stad Knokke-Heist, het boek Vastgoed Dirk Willemyns,...
  • Door het plaatsen van borden aan de ramen of de ingang van uw pand;
  • ...

Gedurende de hele verkoopopdracht van uw appartement of villa, zal U alle inlichtingen verkrijgen betreffende de uitgevoerde bezoeken. De medewerkers van het agentschap zullen steeds de kandidaat-kopers begeleiden tijdens de bezoeken en zullen ook alle onderhandelingen met hen voeren.

Wanneer uw pand verkocht is, zal het agentschap het verkoopcompromis opstellen volgens de van kracht zijnde wetgeving. Na goedkeuring door uw notaris, zal het compromis gelezen en getekend worden door de partijen. In een volgend stadium, zullen de medewerkers van het agentschap U bijstaan bij het verlijden van de akte. Pas op dat ogenblik wordt de opdracht beschouwd als volbracht.